VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Veronica Cibotaru: „Îmi este dor de tradițiile noastre, mai ales de dansurile noastre populare” / AUDIO

Invitata emisiunii Vocea Diasporei Veronica Cibotaru, doctor în filosofie, cercetător științific, stabilită în Belgia la o vârstă fragedă de 10 ani. Veronica Cibotaru ne povestește cum a ajuns acolo, cum a fost văzută de colegii de școală, ce a impresionat-o și de ce a ales să studieze filosofia.

De asemenea, invitata Vocii Diasporei își împărtășește gândurile legate de transferul practicilor bune ale belgienilor în spațiul moldovenesc și de ce cercetătorii științifici din diasporă ezită să revină în Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.