VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tânăra de 19 ani din Orhei, dispărută acum o săptămână, găsită moartă lână un lac

Tânăra gravidă de doar 19 ani, dispărută acum o săptămână și căuată în cadrul unei ample acțiuni organizată de Poliția Națională și voluntari, a gost găsită moartă lângî un lac, transmite IGP.

„Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, cu deplasare pe drum de țară”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

Amintim, Poliția, împreună cu voluntarii, s-a mobilizat masiv azi-dimineața pentru găsirea fetei de 19 ani, care de o săptămână a dispărut, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei.

Poliția s-a mobilizat masiv azi-dimineața, în preajma Primăriei din localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

„Fiecare dintre voi ne poate fi de mare ajutor. Mizăm pe suportul dumneavoastră”, se preciza într-un comunicat al Poliției.

Amintim, tânăra de 19 ani însărcinată în a șasea lună, care a urcat pe 12 aprilie într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei, este de negăsit. Pe parcursul acestor zile ea a fost căutată în localitățile din raion de subdiviziunile specializate ale MAI, de voluntari, vânători și localnici, însă fără rezultat. Totodată, oamenii legii au identificat mașina în care a urcat fata și au reținut șoferul, iar vineri seara au publicat imagini cu el, făcând apel la potențiale victime, întrucât la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. Bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar ulterior plasat în arest. Potrivit IGP, suspectul nu colaborează cu ancheta.

În toată această perioada, fata a fost căutată, inclusiv cu drone, în toate fâșiile forestiere, bazine acvatice, clădiri părăsite și locuri nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătorii auto, stâne și alte locații. Oamenii legii au ridicat zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate, dar încă nu a fost fixat momentul în care ar fi clare circumstanțele.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.