VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

POLITICA EDITORIALĂ

Vocea Basarabiei Radio/TV există pe piața media din R. Moldova din 2017, acoperind teritoriul întregii țări.
Reporterii noștri ajung în toate regiunile pentru a documenta istorii, probleme, evenimente care merită prezentate publicului larg. De asemenea, încercăm să acoperim și opiniile venite din diasporă, unde s-ar afla un million de moldoveni. Oricine își poate expune părerea și încurajăm oamenii să fie împreună cu noi o VOCE comună.

Suntem în top 15 posturi TV urmărite, la fel pe frecevențele radio. Rețele de socializare Facebook și Instagram, de asemenea sunt în top 10 cele mai accesate la nivel de țară. Ne dorim să aducem informație obiectivă zi de zi în casele tuturor cetățenilor. Difuzam produs propriu 24 din 24 de ore, atât la TV, cât și Radio.

Avem o echipă modestă, dar care e la dispoziția omului de la firul ierbii, astfel fiind un punct de legătura între cetățeanul simplu și demnitarul de la cârma țării.

spot_img

CELE MAI POPULARE

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.