VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Suspans pentru elevi. În țară are loc Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă

135 de elevi din întreaga țară participă la Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă. Competiția a început încă ieri și se va încheia mâine, 21 aprilie, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Olimpiada Republicană la Limba și literatura rusă (limba de instruire) este organizată de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican și ai Juriului, cu suportul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane care au loc în perioada 16 februarie – 27 mai 2024. La ediția din acest an participă 135 de elevi din întreaga țară.

Proba scrisă în cadrul Olimpiadei are loc pe parcursul zilei de sâmbătă, 20 aprilie, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, 21 aprilie, ora 12:00, la Clasa Viitorului din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.