VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi sistări de circulației în Capitală în contextul filmărilor lungmetrajului „Transit Time”

În legătură cu desfășurarea filmărilor pentru filmul „Transit Time”, susținut de Centrul Național al Cinematografiei din R. Moldova, circulația rutieră pe strada Alexei Mateevici din capitală va fi sistată în această după-amiază și pe parcursul serii, mai exact între orele 16:00 și 22:00, informează Primăria municipiului Chișinău. Autoritățile capitalei precizează că în aceste ore va fi redirecționată ruta troleibuzului 3.

„Ruta de troleibuz nr. 3, spre strada Miorița, va fi redirecționată pe str. Constantin Stere – Alexei Șciusev – str. București – str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit; retur: – pe traseul stabilit”, se arată în comunicatul Primăriei.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Primăria capitalei precizează că filmările au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

„Primăria Chișinău solicită scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create”.

Filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și este realizat în cadrul unui proiect ce reprezintă o premieră de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual.

Filmările au început în Chișinău pe 3 aprilie și vor continua până pe data de 16 mai.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.