VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Grecia a impus restricţii pentru aproape 200 de plaje

Decizie importantă luată în Grecia, acolo unde foarte mulți își petrec vacanțele. 198 de plaje din această țară sunt acum protejate prin lege.

Turiştii nu vor mai mai putea amplasa umbrele sau şezlonguri în aceste locuri, conform unei hotărâri care a fost aprobată, săptămâna aceasta, de ministrul Economiei și Finanțelor, Kostis Hatzidakis, și de ministrul Mediului, Theodoros Skylakakis.

De asemenea, pe plajele respective au fost interzise, printre altele, și barurile.

Plajele vizate de restricții se află pe insule precum Agios Efstratios, Samothrace, Lesvos, Syros, Evia, Andros, Tilos și Ikaria, informează gtp.gr.

De asemenea, legea protejează și câteva plaje de pe continent, inclusiv cele din Southern Mani și Zacharo.

„Plajele de pe listă au o importanță ecologică ridicată”, a spus Skylakakis, care a adăugat că, în temeiul deciziei ministeriale, acestea nu pot fi atribuite pentru exploatare turistică.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.