VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Național-liberalii români se extind în R. Moldova prin crearea organizațiilor regionale

PNL România în Republica Moldova se extinde prin crearea organizațiilor regionale, prima fiind înființată la Orhei și care, în mare parte, cuprinde teritoriul fostului județ Orhei.

Astfel, astăzi, la Orhei, în prezența președintelui PNL România în R. Moldova, Adrian Dupu, a vicepreședintelui organizației Anatolie Dimitriu și a peste 150 de membri din patru raioane, Orhei, Șoldănești, Rezina, Telenești, a fost constituită prima organizație regională a PNL în Republica Moldova.

Președintele organizatiei regionale Orhei a fost ales avocatul Valeriu Covaș, iar vicepreședinți sunt președintele raionului Șoldănești, Aliona Pînzari, primarul satului Meșeni, Efim Mardare, vicepreședintele raionului Telenești, Ion Tulbure, și avocatul Ion Goncear.

Au fost aleși și 16 membri în biroul de conducere dintre care președinți și vicepreședinți de raion, primari, avocați, profesori, antreprenori.

„De astăzi, în vechiul județ Orhei, Partidul Naţional Liberal are o organizație puternică, pregătită să câștige toate alegerile din acest an. Vom continua să constituim organizații în toate regiunile din stânga Prutuluu, pentru că numărul celor care doresc să se alăture PNL este din ce în ce mai mare, ca rezultat al faptelor concrete pe care PNL le-a făcut și le face în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova”, a declarat Adrian Dupu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.