VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adrian Dupu, întâlnire cu localnicii din Cimișlia

Președintele PNL pentru R. Moldova, Adrian Dupu, a avut o întâlnire și cu localnicii din Cimișlia, după ce, tot în această săptămână, a avut o întâlnire cu un grup de aleși și cetățeni din Rezina.

Adrian Dupu, împreună cu vicepreședintele organizației, Anatolie Dimitriu, a discutat despre importanța alegerilor europarlamentare pentru viitorul european al Republicii Moldova.

„Partidul Naţional Liberal a fost mereu un susținător al integrării europene și dezvoltării Republicii Moldova. Atât președintele PNL Nicolae Ciucă, cât și europarlamentarii PNL au fost și sunt pe deplin angajați în acest demers. Susținerea primarilor PNL pentru comunitățile din stânga Prutului este simțită și văzută in fiecare localitate înfrățită cu o primărie din România. În viitorul Parlament European, PNL va fi la fel vocal și consecvent în susținerea Republicii Moldova”, se arată într-un mesaj al PNL România Diaspora R. Moldova.  

De asemenea, Adrian Dupu i-a mulțumit primarului orașului Cimișlia, Sergiu Andronachi, pentru organizarea întâlnirii și pentru implicare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.