VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Valeriu Pașa: „Poporul care nu-și hrănește propria armată, va hrăni armata străină” / AUDIO

Invitatul emisiunii Fake News este Valeriu Pașa, expert în consultanță politică și de comunicare publică, management politic și campanii electorale, președinte general Watchdog.md.

Valeriu Pașa a explicat cu ce se ocupă această comunitate de experți și care sunt obiectivele propuse de această organizație non-guvernamentală.

De asemenea, s-a discutat despre securitatea națională și vulnerabilitățile Republicii Moldova, ce amenință suveranitatea și independența țării.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.