VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ucraina cere excluderea Rusiei din G20: Putin are mâinile pătate cu sânge. Nu trebuie să i se permită să se așeze la masă cu liderii mondiali

Purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean de Externe a declarat marți, 1 noiembrie că Rusia ar trebui să fie exclusă din Grupul celor 20 mai mari economii ale lumii, iar invitația președintelui Vladimir Putin la summitul G20 de luna viitoare din Bali trebuie revocată, informează Reuters.

„Putin a recunoscut public că a ordonat atacuri cu rachete asupra civililor ucraineni și a infrastructurii energetice”, a scris purtătorul de cuvânt Oleg Nikolenko pe Twitter.

„Cu mâinile pătate de sânge, nu trebuie să i se permită să se așeze la masă cu liderii mondiali. Invitația lui Putin la summitul de la Bali trebuie să fie revocată, iar Rusia trebuie exclusă din G20.”

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.