VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Numărul infectaților cu COVID-19, în scădere. Câte decese au fost înregistrate săptămâna trecută

În perioada 24 - 30 octombrie în R. Moldova au fost înregistrate 566 de cazuri noi de COVID-19. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății.

Potrivit sursei citate, săptămâna trecută au fost efectuate 19.443 de teste.

Totodată, în perioada de referință în țara noastră au fost raportate 7 decese provocate de coronavirus.

De asemenea, autoritățile din sănătate anunță că săptămâna trecută 2.076 de cetățeni s-au vaccinat, printre care 24 de minori.

Menționăm că în perioada 17 - 23 octombrie în R. Moldova au fost înregistrate 622 de cazuri noi de COVID-19. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.