VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Mariana Percic: Risipa alimentară este o boală a societății moderne

Invitați: Mariana Percic, manager în relații cu donatorii A.O. „Banca de alimente”.

În cadrul emisiunii, invitata a povestit despre problema risipei alimentelor atât în Republica Moldova cât și în lume. A povestit despre activitățile realizate de A.O:„Banca de alimente”. La moment în perioada sărbătorilor de iarnă este realizat maratonul „Zero Food Waste”, scopul căruia este ca mai puține produse alimentare să ajungă la groapa de gunoi.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.