VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Dorina Baltag: Nu tot ce este peste hotare este numaidecât bun. Unele practici europene trebuie ajustate, adaptate la realitățile locale

Invitată emisiunii de astăzi este Dorina Baltag, cercetător, antrenor, mentor și expert internațional în mai multe proiecte legate de implicarea diasporei moldovenești în dezvoltarea Republicii Moldova. Dorina locuiește în Olanda, dar în prezent se află în Chișinău, în scopul de serviciu. În cadrul emisiunii am discutat despre cum Dorina a ajuns să activeze peste hotare, în ce domenii s-a specializat, ce a surprins-o în Olanda comparativ cu Republica Moldova și ne-a povestit în ce proiecte internaționale legate de Republica Moldova este implicată în prezent.

Mai mult despre studiile și activitatea Dorinei Baltag le puteți afla în format audio din emisiunea Vocea Diasporei  de pe site-ul Vocii Basarabiei.

Dorina Baltag: Nu totul ce este peste hotare este numaidecât bun. Noi trebuie, într-adevăr să înțelegem care din aceste practici (europene) pot fi aplicate (în Republica Moldova). Unele între ele trebuie ajustate, adaptate la realitățile locale, dar noi și în Republica Moldova avem practici bune care pot fi preluate de alții.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.