VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, și-a dat demisia: Cine îl va înlocui

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, și-a dat demisia. Un anunț în acest sens a fost făcut în debutul ședinței Guvernului de către premierul Natalia Gavrilița.

”Astăzi și-a dat demisia domnul ministru Sergiu Gaibu. Îi mulțumim foarte mult pentru lucrul său. El a făcut mai multe reforme importante”, a declarat Natalia Gavrilița.

Totodată, premierul a anunțat că deputatul PAS, Dumitru Alaiba, îl va înlocui pe Sergiu Gaibu la Ministerul Economiei.

Portofoliul economiei va fi preluat de colegul nostru din Parlament, șeful comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba. Dumnealui va avea drept priorități concentrarea pe dereglementare, ușurarea serviciilor pentru antreprenori, comunicarea cu antreprenorii în această perioadă pentru a vedea cum funcționează mecanismul pentru compensare etc”, a subliniat Natalia Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.