VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Valeriu Podborschi: Parcul Muzeu UTM, este un parc în dezvoltare continuă

Invitat: Valeriu Podborschi, conf. univ.UTM

Emisiunea a fost dedicată vlorificării potențialului Parcului Muzeu UTM în scopuri turistice. Părintele spiritual, inițiatorul, coordonatorul și făuritorul acestui parc, de la primele schițe de proiectare, conceperea structurii spațial - volumetrice, alegerea fiecărui exponat a acestuia este academicianul Ion Bostan. Invitatul a povestit despre originalitatea acestei destinații turistice care înglobează în sine tehnologie și progres.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.