VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Prima reacție a Moscovei, după ce Curtea Penală de la Haga a emis mandat de arest pe numele lui Putin

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe, Maria Zaharova, a venit cu o reacție, după ce Curtea Penală Internațională de la Haga a emis un mandat de arestare pe numele președintelui rus, Vladimir Putin.

Rusia nu face membru al Statutului de la Roma al Curții Penale Internaționale și nu are nicio obligație în temeiul acestuia. Rusia nu cooperează cu acest organism, iar eventualele „rețete” de arestare venite de la Curtea Internațională de Justiție vor fi nule din punct de vedere juridic pentru noi”, a comentat Zaharova.

Menționăm că liderul de la Kremlin este acuzat de comiterea crimelor de război în Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.