VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Sandu Scobioala 17.03.2023

În ediția de azi:

- Maia Sandu a ținut un discurs în plenul Parlamentului. Aceasta a vorbit despre parcursul european, războiul din Ucraina, dar și despre protestele din capitală. Detalii, imediat.

- Adunarea Generală a Judecătorilor, care s-a convocat după o pauză de patru ani, a decis întreruperea ședinței până la sfârșitul lunii aprilie. Motivul îl aflați în jurnal.

- Curtea Penală Internațională de la Haga a emis mandate internaționale de arestare a președintelui rus, Vladimir Putin acuzându-l că este responsabil pentru „crimele de război comise în Ucraina”.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.