VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi reuniuni ale universităților românești

Rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, și prorectorii instituției, Sergiu Corlat și Violeta Cojocaru, responsabili de digitalizare și, respectiv, management instituțional, au participat la reuniunea Consorțiului Universitaria, România, organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

La lucrările Consorțiului ,,Universitaria”, participă peste 100 de reprezentanți de la 10 universități precum Universitatea „Al. Ioan Cuza”, Universitatea din București, Universitatea ,,Babeş-Bolyai”, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice, Universitatea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul ședințelor și panelurilor de discuții urmează a fi abordate subiecte precum: dezvoltarea programelor de cercetări științifice și transfer de cunoștințe; studiile doctorale, digitalizare și dezvoltarea relațiilor internaționale și parteneriate de studii; dezvoltarea managementului calității, strategie și dezvoltare instituțională și alte subiecte.

Consorțiul Universitaria a fost creat în 2009 și este cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.