VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu într-un local de pe strada Asachi din Chișinău. Au intervenit două echipaje de pompieri

Pompierii din capitală au intervenit pentru lichidarea arderii, care a izbucnit într-un local din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:12. Potrivit primelor informații focul a cuprins bucătăria localului de pe strada Gh. Asachi, 54, din municipiul Chișinău.

 Pentru stingerea flăcărilor la fața locului a intervenit două echipe de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că s-a aprins ulei în friteuză. Flăcările au fost stinse prin intermediul primelor mijloace de intervenție către ora 11:28. În urma arderii au fost afectate bunuri materiale din interiorul bucătărie cu suprafața de 12 m2, iar o persoană a primit arsuri la braț și a fost preluată la spital pentru îngrijiri necesare.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.