VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Deputații au păstrat un minut de reculegere în amintirea părinților, bunicilor, rudelor, victime ale foametei organizate din anii 1946-1947, de către regimul comunist.

– Suedia oferă Republicii Moldova un nou sprijin, în valoare de aproape 120 de mii de euro, pentru a contracara dezinformarea legată de alegeri.

Conferința ”Patrimoniul Cultural și Destin European Comun” a ajuns la cea de-a 8-a ediție. La eveniment au participat reprezentanți ai mediului academic și cultural de pe ambele maluri ale Prutului.

– Comisia Europeană a anunțat cea de-a doua tranșă de 1,5 miliarde de euro pentru Ucraina. Aceasta face parte din asistența macrofinanciară pentru țara vecină, dintr-un pachet de sprijin în valoare totală de 50 de miliarde de euro.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.