VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO / Stela Melnic: Eu cred că fiecare interpret trebuie să aibă un cântec prin care să spună de unde vine

Interpreta de muzică populară Stela Melnic, fiind invitată duminică, 12 martie, la emisiunea Iarba verde de acasă, a vorbit despre una dintre cele mai recente piese ale sale- Sârba de la Nord, pentru a transmite publicului emoțiile legate despre localitatea sa de baștină.

„Eu cred că fiecare interpret trebuie să aibă ceva, un cântec, prin care să spună de unde vine. Cântecul popular este pentru mine o stare a sufletului”, a spus Stela Melnic.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.