VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Înghețuri la nord și în unele raioane din centrul R. Moldova

La noapte sunt anunțate înghețuri între -1..-3°C în nord și în unele raioane din centrul republicii. Meteorologii au emis cod galben de înghețuri la suprafața solului pentru noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cel mai frig va fi la Briceni, unde în aer va fi doar un grad, iar mâine, la amiază, cel mult vor fi 10 grade. La Chișinău sunt anunțate patru grade, pe timp de noapte, iar ziua vor fi până la 13 grade. Duminică, meteorologii anunță ploi în toată țara, iar o ușoară încălzire va începe de marți, când deja la sud sunt prognozate până la 19 grade.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.