VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reacția lui Spînu și Marian la manifestațiile din Capitală: Nu a fost protest, dar o încercare eșuată a Rusiei de a destabiliza R. Moldova

Șeful administrației prezidențiale, Andrei Spînu, a venit cu o reacție, după ce zeci de persoane au protestat în centrul Capitalei și au cerut demisia guvernării actuale.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Spînu menționează că acțiunea de astăzi nu este un protest, dar ”încă o încercare eșuată a Rusiei de a destabiliza Moldova”

”Să fie clar, ce s-a întâmplat azi în centru capitalei nu este protest. Trebuie să spunem tranșant, a fost încă o încercare eșuată a Rusiei de a destabiliza Moldova. Ce avem de făcut:

  • rămânem calmi și ne informăm din surse oficiale și credibile;
  • vorbim și explicăm tuturor oamenilor despre riscurile acțiunilor de destabilizare a grupărilor de hoți (Șor și alții);
  • toată lumea trebuie să se detașeze de aceste mișcări: transportatori, șoferi, aleși locali, oameni de afaceri etc. Toți cei care contribuie la aceste acțiuni lucrează împotriva Moldovei! În final, să fim alături de poliție și structurile de forță. Împreună ne apărăm țara!”, a scris Spînu.

Și deputatul Radu Marian a apreciat efortul Poliției care au dejucat planurile membrilor grupărilor criminale, grupării Șor provocatorilor și agenților străini ruși să creeze haos și violență.

”Este admirabil efortul poliției și a întregului sistemul al organelor de drept din ultimele zile și ultima perioadă. Aceștia au dejucat planurile membrilor grupărilor criminale, grupării Șor provocatorilor și agenților străini ruși să creeze haos și violență. Au filat provocatorii, i-au reținut la timp, pe alții i-au prins la frontieră cu acte false, au confiscat sume mari de bani. E un lucru operativ extrem de complicat, dar deocamdată îndeplinit cu brio. Le mulțumim angajaților acestor structuri că asigură liniștea și pacea în țară.

Amenințările hibride nu s-au încheiat aici, grupările criminale susținute de Kremlin ar putea să mai încerce să facă prostii, dar putem să avem și mai multă încrede că organele sistemului afacerilor interne vor opri la timp. Aceștia au demonstrat că își fac treaba”, a scris Marian.

Reamintim că zeci de persoane au venit în Capitală pentru a participa la protestul organizat de Mișcarea Pentru Popor. Cetățenii au insistat în continuare ca guvernarea să achite integral facturile pentru lunile de iarnă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.