VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un cetățean al Irakului a făcut cale întoarsă de la Chișinău, după ce a fost depistat pe Aeroport cu pașaport italian falsificat

Poliția de Frontieră informează că în Aeroportul Internațional Chișinău, la ghișeul tranzit a fost identificat și un cetățean al Irakului cu pașaport italian falsificat.

Astfel, printre pasagerii sosiți în R. Moldova cu ruta Istanbul – Chișinău, polițiștii de frontieră au identificat un tânăr de 21 de ani în baza pașaportului italian. În timpul analizei pașaportului au apărut bănuieli rezonabile referitor la autenticitatea acestuia, mai mult că au fost depistate ștampile turcești falsificate.

Ca urmare, s-a decis efectuarea controlului în linia a doua, unde s-a depistat și un pașaport irakian veridic. Conform datelor, în pașaportul Italiei persoana a folosit o altă identitate.

Actul falsificat a fost ridicat și transmis spre expertiză, străinului i-au fost întocmite actele de refuz, astfel că acesta nu și-a putut continua călătoria și urmează să se întoarcă în țara de pornire.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.