VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Vlaicu Ciubotaru: Deja am făcut mari sacrificii pentru a face ceea ce iubesc.

 Invitat: Vlaicu Ciubotaru, producător muzical, textier

Invitatul a vorbit despre muzica pe care o crează și despre colaborările în acest sens cu diverși parteneri de peste ocean. Invitatul a remarcat faptul că la moment posibilitățile de crea muzica nouă sunt mult mai diverse în comparație cu perioadele trecute. Este dedicat meseriei și dorește să creeze din muzica hip hap o adevărată cultură în Republica Moldova.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.