VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primăria Chișinău anunță orarul circulației transportului public în ajun de Paște și în Ziua Învierii

În scopul asigurării cu transport public a locuitorilor municipiului Chişinău de Paște, Direcţia Mobilitate Urbană, „Parcul Urban de Autobuze” și Regia Transport Electric va organiza activitatea transportului public în zilele de 4, 5, 6 mai după cum urmează:

Pe data de 04.05.2024 regimul de activitate a rutelor de troleibuz nr. 2, 8, 10, 12, 22 și 25 și a rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 26, va fi prelungit până la ora 01:00, 05.05.2024, iar rutele de troleibuz nr. 8, 10, 12 și 22 vor circula pe tot parcursul nopții cu un interval de 30 minute.

Duminică și luni, 5-6 mai 2024, transportul public va circula conform orarelor de duminică, cu modificări adiționale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.