VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Valentina Volontir: Noi avem multe orchestre profesioniste, dar fiecare are caracterul său

Invitată: Valentina Volontir, interpretă de muzică populară.

Valentina Volontir este de părere că comunicarea cu publicul în scenă este mult mai responsabilă, din cauza timpului puțin aflat în scenă. Consideră că încă are mult de lucru în Republica Moldova după care va trece Prutul. O problemă importantă a industriei muzicale autohtone este lipsa managementului muzical.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.