VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Olesea Shevcenko:  Republica Moldova este o țară plină de oameni frumoși

Invitați: Olesia Shevchenko, președinta Clubului Internațional al Femeilor, Marian Stîrcea, compozitor

Am discutat despre omenia caracteristică cetățenilor Republicii Moldova și ajutorul oferit refugiaților din Ucraina. Invitata a menționat cât de mult iubește muzica noastră națională. A învățat limba română în timp record, iar la moment are în repertoriul său mai multe piese în limba română. Am discutat și despre Târgul Internațional de Caritate.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.