VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un cetățean al Indiei s-a înecat în râul Prut, iar un alt conațional a fost reținut de Poliția de Frontieră

Un cetățean din India s-a înecat după ce a încercat, împreună cu un alt conațional, să treacă înot râul Prut pentru a ajunge în România.

Cazul tragic a fost înregistrat în zona de frontieră din Lopatnic, raionul Edineț. Cel de-al doilea cetățean al Indiei, care, la fel, se aruncase în apele Prutului, a fost reținut. Este vorba de un bărbat de 44 de ani.

„În discuții, acesta a recunoscut că el și prietenul său au încercat să treacă ilegal în România înotând. Tragedia s-a produs atunci când camaradul său, tot cetățean indian, a intrat primul în apele râului Prut și a fost înghițit de ele. Speriat de această situație, străinul  s-a retras înapoi în Republica Moldova, unde a fost depistat de patrula Poliției de Frontieră”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

La scurt timp, potrivit Poliției de Frontieră, a fost găsit și corpul celuilalt cetățean al Indiei, în zonă fiind chemată imediat și o echipă a Serviciului 112.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.