VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Cancelarul Germaniei vine la vară în R. Moldova

Cancelarul german, Olaf Scholz, va efectua, în această vară, o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către oficial, în timpul unei conferințe de presă alături de președinta Maia Sandu.

„Doamnă președintă, aș dori să vă asigur, extinderea Uniunii Europene servește interesului strategic a întregii Uniuni în Germania și în Republica Moldova. Suntem bucuroși să vă sprijinim pe această cale. Aștept cu nerăbdare o colaborare ulterioară, și, în special, să vizitez capitala Chișinău în această vară”, a declarat cancelarul Germaniei, citat de Moldova1

Precizăm că în perioada 17-18 mai, președinta R. Moldova, Maia Sandu, se află într-o vizită de lucru în Germania.

Pe parcursul zilei de vineri, Maia Sandu a avut întrevederi cu președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, cancelarul Olaf Scholz și președinta Bundestagului, Bärbel Bas.

Potrivit Președinției, Maia Sandu se va întâlni și cu comunitățile de moldoveni din Berlin și Frankfurt pe Main.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.