VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un avion militar al armatei SUA a aterizat la Chișinău. La bord erau soldați și echipamente militare și civile

Un avion militar de model C-17, din dotarea armatei americane, a aterizat, în această dimineață, pe Aeroportul Internațional Chișinău. Aeronava a adus în Republica Moldova echipamente militare și civile, iar acțiunea face parte din exercițiul „Scutul Păcii”, anunță Ambasada SUA, într-o postare pe Facebook.

Potrivit misiunii diplomatice, 35 de membri ai Gărzii Carolinei de Nord și ai Forțelor Aeriene ale SUA în Europa vor colabora cu autoritățile Republicii Moldova, pentru a implementa tactici de răspuns, având ca scop asigurarea celei mai bune protecții cetățenilor moldoveni în cazul situațiilor de urgență civilă.

Aeronava a livrat echipamente medicale și de apărare pentru a fi donate Ministerului Apărării, ca parte a asistenței prin grant americane.

„Statele Unite ale Americii sunt mândre să lucreze cu guvernul și cetățenii Republicii Moldova pentru un viitor democratic, prosper și sigur”, se spune în postarea Ambasadei SUA la Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.