VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu, întâlnire cu un grup de moldoveni din Germania

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a avut o întâlnire, la Berlin, cu un grup de moldoveni stabiliți în Germania. În mesajul transmis pe rețelele sociale, șefa statului a remarcat aprecierile date de germani pentru conaționalii noștri.

„Oriunde merg, sunt mândră de moldovenii harnici și talentați pe care îi întâlnesc. Azi, la Berlin, am cunoscut o stagiară la Bundestag și o cercetătoare la Consiliul German pentru Relații Externe, ambele din Moldova. De asemenea, un deputat german mi-a vorbit cu laude despre un bucătar-șef moldovean care lucrează la un restaurant de aici. Sunt mândră să văd cum moldovenii noștri reușesc și sunt apreciați în Germania. În această seară, am petrecut timp cu mai mulți cetățeni stabiliți la Berlin. A fost frumos să văd cât de conectați sunt la ce se întâmplă acasă. Cetățenii noștri de peste hotare sunt adevărați ambasadori ai Moldovei și, prin eforturile lor, ne fac munca de promovare a țării mai ușoară”, a scris Maia Sandu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.