VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Julia Sandu:  Ne place să participăm la festivaluri, dar mai mult să luăm locuri de frunte

Invitați: Julia Sandu, interpretă de muzică ușoară, Studioul „Picături Muzicale”: Carlos Roșca, Vlad Ciumașu, Emilia Dăscălescu, Alexandrina Alexandrov.

Invitații au relatat cât de mult le place muzica și dacă se consideră adevărate vedete. Au povestit despre principalele concursuri la care au participat și despre trofeele castigate.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.