VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Ion Bulmaga: Braconajul rămâne a fi o problemă serioasă

Invitați: Ion Bulmaga, Șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

Ion Bulmaga a relatat despre motivele braconajului din Republica Moldova. A trecut în revistă principalele cazuri de braconaj întâmplate în ultima perioadă. Invitatul a punctat și câteva cazuri referitoare la tăierea pădurii și vinderea lemnului. Au fost discutate și metodele de contracarare ale acestui fenomen.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.