VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ El Radu: Visele mele se realizează datorită eforturilor pe care le fac

Invitat: EL Radu, interpret de muzică ușoară

EL Radu este mulțumit de campania de promovare a recentei realizări, piesa„Vraja ta”, la care a filmat și un material video. Afirmă că la el totul este bine, iar succesele sale sunt rezultatul muncii pe care o depune. Este fericit că recent a semnat un contract de colaborare cu o casă de producție de peste Prut.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.