VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Cătălina Cara – Dragostea de tot ce mă înconjoară mă ajută să creez

Invitat: Interpreta de muzică ușoară Cătălina Cara.

Cătălina Cărăuș a devenit Cătălina Cara.În prezent, lucrează cu unii dintre cei mai buni producători muzicali din România la Yin Creatif (formula din spatele proiectului de succes Golan), care îi împărtășesc pe deplin viziunea. Cătălina este implicată 100% în procesul creativ, scriind majoritatea pieselor sale și implicându-se activ în zona de producție. Dragostea Catalinei pentru natură și dorința de a trăi și de a iubi în mod autentic pătrunde în atmosfera fiecărui cântec, invitându-ne să privim adânc în noi înșine, să simțim sentimentele și să îmbrățișăm posibilitățile infinite ale sufletului nostru.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.