VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Importanța promovării produselor gastronomice locale și rolul lor în atragerea turiștilor străini

Invitata emisiunii: Marina Miron, Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova.

Am discutat despre crearea „platoului cu preparate locale” prin identificarea specialităților gastronomice locale care poate deveni cartea de vizită a unei destinații și motivul de bază pentru turiștii care o vizitează este unul din scopurile finale ale proiectului LOC FOOD.   Proiectul este implementat de Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova (ADTM) împreună cu partenerii din Grecia, România, Ucraina și Bulgaria.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.