VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

VIDEO/ Știrile Zilei prezentate de Octav Tarlapan 24.11.2022

Bun găsit la Știrile Zilei cu Octav Tarlapan!

În ediția de azi:

- Astăzi este ultima zi de înregistrare pe platforma compensatii.gov.md pentru a fi atribuită categoria de vulnerabilitate. Până în prezent, circa 700 de mii de cereri au fost înregistrate în sistemul informațional Vulnerabilitatea energetică.

- Şefa statului, Maia Sandu, a solicitat tuturor instituțiilor creșterea gradului de alertă cu privire la identificarea și remedierea promptă a incidentelor din sectorul energetic, în așa fel încât cetățenii și mediul de afaceri să se simtă în siguranță

- Uniunea Europeană pregătește un al nouălea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, ca răspuns la atacul Moscovei asupra Ucrainei. Declarația îi aparține șefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în timpul unei vizite în Finlanda.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.