VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Rodica Roșioru: Pentru mine muzica reprezintă doar împlinire

Invitați: Rodica Roșioru, directoare școala internațională de performanță în domeniul artei vocale „The Talents by Rodica Rosioru”, Iulia Teleucă – interpretă de muzică ușoară.

Rodica Roșioru este absolventă a Academiei de Muzica din București. A colaborat cu Ion Aldea Teodorovici, Mircea Oțel, Anatol Chiriac, Grigore Vieru, Anatol Ciocanu ș,a. La moment este profesoară de canto și îndrumă mai multe talente spre scena profesionistă. În cadrul emisiunii a menționat principalele concursuri la care au participat tinerii artiști și unde au obținut rezultate pe măsură.

Autor

  • Alex Nistiriuc

    Autor al emisiunilor „EcoMonitor” și „Întâlniri cu prietenii”. Activează la „Vocea Basarabiei” de 21 de ani. Este fondator al postului de radio Eco FM.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.