VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

– Cristina Gherasimov speră ca prima conferință interguvernamentală, în care vor fi lansate oficial negocierile de aderare, să înceapă până la începutul lunii iulie.

– Schimburile economice dintre România și Republica Moldova s-au triplat în ultimii zece ani. Declarația a fost făcută de Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă.

Destrămarea Uniunii Sovietice a fost un triumf pentru țările care au fost anexate prin forță militară. Opinia îi aparține istoricului Anatol Petrencu.

– Ministerul de Externe de la Chișinău califică drept delir halucinant declarațiile recente ale purtătoarei de cuvânt al ministerului rus de externe, Maria Zaharova.

Știri realizate cu suportul financiar oferit de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.