VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ambasadorul SUA își încheie mandatul. Diplomatul a avut o întâlnire de rămas bun cu ministrul de Externe

Șeful diplomației Republicii Moldova, Mihai Popșoi, a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Kent Logsdon, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră.

În cadrul întâlnirii, oficialii au trecut în revistă relațiile bilaterale moldo-americane, suportul constant oferit țării noastre în implementarea reformelor, dar și proiectele care au fost realizate cu succes datorită sprijinului financiar al SUA.

„Am exprimat cuvinte de gratitudine, pentru faptul că, SUA a fost mereu alături de Republica Moldova și ne-a sprijinit ori de câte ori a fost nevoie. I-am mulțumit ambasadorului Logsdon pentru dedicația și profesionalismul cu care și-a exercitat funcția și i-am urat mult succes în activitatea profesională de mai departe. Domnule Ambasador, sunt convins că veți păstra amintiri frumoase despre Moldova!”, a declarat ministrul Popșoi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.