VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mașini de lux și piese de contrabandă, de 14 mil. de  lei, din UE și Marea Britanie, ridicate de polițiștii de frontieră și procurori

Peste 100 de mașini dezasamblate, inclusiv vehicule date în căutare de Interpol și zeci de piese auto, fără acte, au fost ridicate de polițiștii de frontieră și procurori la o parcare de lângă municipiul Chișinău. În cadrul unei operațiuni mai ample este vorba de o captură de mașini și piese de contrabandă de peste 14 milioane de lei.

Potrivit Poliției de Frontieră, rețeaua ilegală aducea mașini de lux, fabricate după anul 2019, din Uniunea Europeană și Marea Britanie. La începutul lunii mai au avut loc percheziții unde au fost găsite piese auto de contrabandă de 6 milioane de lei din UE și Marea Britanie

După, în cadrul altor percheziții, în afara capitalei au fost ridicate peste 100 de mașini în proces de dezasamblare, cu semnele de marcaj radiate artizanal, unele din ele fiind anunțate în căutare de autoritățile naționale și Interpol. De asemenea, peste 10 mașini nu figurează ca introduse și înregistrate în R. Moldova. Suplimentar, au fost ridicate și numere de înmatriculare a automobilelor din diferite țări, precum și un număr impunător de piese, de diferite categorii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.