VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O rafinărie rusească de petrol din Krasnodar, atacată de ucraineni

Singura rafinărie de petrol a rușilor de la Marea Neagră din orașul Tuapse, aflată la 30 de kilometri de Krasnodar, a fost atacată de forțele ucrainene. Depozitul ce aparține companiei „Rosnefti” a fost lovit de două drone azi-dimineață.

Rafinăria este în lista celor 10 din Rusia, la nivel de producție, și singura companie de acest gen de pe coasta rusească a Mării Negre.

„În urma căderii aparatului, pe teritoriul rafinăriei a izbucnit un incendiu, conform informațiilor preliminare, nu au fost victime”, au informat autoritățile din Krasnodar.

Potrivit canalului de telegram „Shot”, au fost două explozii. Rafinăria din Tuapse, care efectuează exporturi în Malaezia, China, Singapore și Taiwan, a mai fost supusă unui atac al forțelor ucrainene în luna ianuarie. Atunci, din cauza loviturilor, activitatea a fost oprită timp de o lună și jumătate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.