VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu a avut o întâlnire cu un grup de studenți care învață în România

Șefa statului, Maia Sandu, a avut azi o întâlnire cu mai mulți tineri care studiază la universitățile din România, menționând că s-a bucurat să vadă încrederea și fermitatea cu care aceștia promovează integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

 „Tinerii noștri care pleacă în România la studii capătă două case – și în Moldova, și în România, ei se simt ca acasă. Și vor ca în ambele case să existe un trai bun, iar ei au pregătirea și energia necesare să contribuie la aceasta. Sunt foarte hotărâți în a participa la referendumul din toamnă, a convinge cât mai mulți colegi să vină la alegeri și a se implica activ în viața politică din Moldova”, a declarat șefa statului.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.