VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/Lucia Bejenari, interpretă: În calea mea am întâlnit mulți oameni de valoare care m-au susținut la început

Interpreta de muzică populară Lucia Bejenari a fost duminică, 17 septembrie, invitata emisiunii ”Iarba verde de acasă”. Ea că spus că e ușor să ajungi să fii văzut că faci muzică populară de calitate, dar să te menții la același nivel este și mai greu. 

„Concurența este mare. Sunt mulți interpreți talentați, repertoriul este divers, stilurile sunt diverse și publicul așteaptă întotdeauna ceva nou și întotdeauna trebuie să ții pasul. Domeniul nu este deloc ușor. Până a avea un drum al cântecului popular este mult, am multe încă de făcut înainte, cred că am eu o cărărușă bătută. Singură am muncit asupra mea, nu prea am avut cine să mă împingă din urmă, să mă ajute. Singură am deschis ușile. Dar, în calea mea am întâlnit mulți oameni de valoare care m-au susținut  atunci când eram la început”, a declarat interpreta.

Autor

  • Maria Procopciuc

    A activat în calitate de reporter la Agenția de știri Info Prim Neo, astăzi Agenția de presă IPN. Din 2017 și până în prezent moderează emisiunile „Iarba verde de acasă”, „Pulsul Basarabiei”, „Doină, dor și omenie”, emisiuni cu tentă socială, culturală, muzicală.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.