VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Kremlinul vrea ”misiuni diplomatice” ale Coreii de Nord în regiunile ocupate Lugansk și Donețk

Autoritățile de la Moscova intenționează să deschidă în două regiuni ucrainene ocupate, Lugansk și Donețk, așa-zise reprezentanțe ale Coreii de Nord.

Ukrinform scrie că la o astfel de înțelegere au ajuns dictatorul de la Phenian, Kim Jong Un, și președintele rus Vladimir Putin în timpul discuțiilor bilaterale din Rusia, în Orientul Îndepărtat. Inițiativa ar face parte dintr-o listă mai mare de acorduri semnate dintre cei doi șefi de stat.

Principalul scop al acestor ”reprezentanțe” ar fi atragerea specialiștilor și muncitorilor din Coreea de Nord în regiunile ucrainene ocupate, care să fie implicați în așa-zisa reconstrucție a localităților.   

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.