VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban, propus de echipa formațiunii sale candidat la funcția de primar al Capitalei

Liderul Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, a fost propus de Organizația MAN Chișinău drept singurul candidat al partidului la funcția de primar al Capitalei. Asupra desemnării politicianului urmează să se expună ulterior structurile de conducere ale formațiunii.

Propunerea a fost făcută în cadrul conferinței Organizației MAN Chișinău, care a avut loc pe unul dintre stadioanele din Parcul ”La Izvor”.

”Mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru suport și sunt mândru de echipa pe care o conduc”, a scris Ion Ceban pe pagina sa pe facebook.

Tot astăzi, a fost prezentată spre desemnare echipa MAN pentru Consiliul municipal Chișinău și echipele MAN pentru consiliile locale din suburbii și propuși spre desemnare candidații pentru suburbii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.