VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

AUDIO/ Visarion Viorel Ipati, Preot: M-a impresionat enorm de mult discursul președintei Maia Sandu la Congresul Diasporei

Vorbim despre Congresul Diasporei organizat recent în Chișinău cu părintelui Visarion Viorel Ipati, parohul bisericii Sfântului Mare Mc. Dimitrie din orașul Klagenfurt, Austria, care pe un timp scurt a revenit în țară.

Părintele a participat prima dată la acest eveniment și a rămas plăcut surprins de agenda Congresului, de nivelul de organizare și rămâne ferm convins că Republica Moldova nu va progresa pe calea reformelor fără aportul real din partea diasporei. Dorul de casă și dorința de a împărtăși din cunoștințele și experiențele sale îl fac pe invitatul Vocii Disporei să țină o legătură strânsă cu baștină prin diferite proiecte culturale.

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.