VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Apă-Canal Chișinău solicită majorarea tarifelor la apă și canalizare: Cât ar putea achita consumatorii?

Apă-Canal Chișinău solicită Agenției Naționale de Reglementare în Energetică (ANRE) să majoreze tariful pentru apă și canalizare cu aproximativ doi lei, de la 17,18 lei/m3 la 19,06 lei.

Potrivit furnizorului de apă în actualul tarif a fost inclus și indicatorul cu privire la redistribuirea apei.

Diferența înaltă dintre volumul real al apei care nu aduce venit și volumul acceptat și luat în considerare de către ANRE, a condus la înregistrarea unor pierderi substanțiale pe parcursul mai multor ani. Din acest motiv, propunem spre examinare valorile reale ale acestor cheltuieli”, menționează Apă-Canal Chișinău în solicitare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.