VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu grav la o fostă vinărie din sectorul Botanica al Capitalei

Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit azi pe teritoriul unei foste vinării din sectorul Botanica al Capitalei, acolo unde a luat foc o cisternă de dimensiuni mari. Intervenția pompierilor a avut loc pe strada Grenoble 163/2.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat aproape de ora 14.00. Pentru lichidarea flăcărilor au fost îndreptate trei echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins un butoi de dimensiuni mari, pentru păstrarea vinului. Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 14:04. La moment pompierii lucrează la fața locului pentru lichidarea completă. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.